top of page
1b8a6d_efaa23cffcc04fb19a203db8956ae865.
Masca chirurgicala 3 starturi de protect

Masti certificate ca dispozitiv medical

50 de masti in cutie

230 lei

Pretul nu include transport prin courier.

În Uniunea Europeană măștile de protecție trebuie să fie conforme cu standardul EN 14683:2019

 

Măștile chirurgicale conferă un procent mult mai mare de filtrare. Acestea permit filtrarea particulelor cu o eficiență de minim 95%, și pătrunderi la interior, de maxim 8%. Acestea sunt utilizate mai ales de profesioniști din domeniul sănătății împotriva virusurilor gripale. În prezent sunt utilizate pentru protecția împotriva COVID-19.

ÎN COMPARAȚIE

Măștile de față confera cel mai mic grad de filtrare. Această mască este folosită în principal ca mască de protecție împortiva particulelor de praf (ex.: renovări de locuințe și diverse tipuri de lucrări).

61893_0.jpg

Masti certificate ca dispozitiv medical

50 de masti in cutie

230 lei

Prețul nu include transport prin courier.

Comanda Acum

Multumim pentru comanda! Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma comanda.

Politica de Livrare
 

După înregistrarea comenzii, veți primi prin email un răspuns automat de confirmare.

Comenziile primite pană în ora 12:00 am, sunt de regulă procesate în aceeași zi. 

Expedierea coletului vă va fi anunțată prin email. 

După trimiterea comenzii veți primi un mesaj informativ, în care va fi specificat numărul de AWB al coletului. 

Produsele sunt de regulă livrate în termen de 2-4 zile lucrătoare. În caz de condiții meteo nefavorabile durata livrării poate fi extinsă la 7 zile.

Dacă nu veți fi găsit la adresa indicată, curierul este obligat să vă contacteze telefonic iar în cazul în care nu puteți fi contactat(ă) coletul se va întoarce în centrul de livrare, urmând ca sistemul de livrare să înregistreze o nouă expediere.

Dacă în momentul livrării nu veți fi găsit la adresa corespunzătoare, coletul dvs. va fi trimis la depozit, unde va aștepta timp 6 zile lucrătoare. În absența unui răspuns, acesta va fi returnat magazinului nostru. 

Atunci când primiți coletul vă rugăm să verificați calitatea acestuia pentru a nu prezenta semne de deteriorare în momentul livrării. Dacă observați neregularități, puteți solicita curierului să completeze proces verbal de deterioare, înregistrând o sesizare și refuzând acceptarea acestuia.

Anchor 1

Politica de Retur
 

Se pot returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice fără invocarea vreunui motiv, conform OG 34/2014 “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Pentru că returul să fie acceptat, trebuie să respecte următoarele reguli:

  • Produsul nu trebuie să fie deschis sau folosit.

  • Produsul trebuie să fie sigilat în ambalajul sau original, fără că acesta să fie deteriorat în vreun fel.

  • Produsul trebuie să fie însoțit de toate componentele sale; mostre, cadouri, respectând condițiile de transport originale.

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea dacă produsul nu îndeplinește condițiile impuse!

 

Înainte de a încerca să returnați o comandă, va trebui să notificați în scris echipa Drugs 4 All prin trimiterea unei solicitări via email la adresa de email office@drugs4all.ro asupra deciziei de a renunta la produsele comandate. Este foarte important să așteptați e-mailul nostru cu informațiile de retur și să aveți produsele în aceleași condiții în care le-ați primit, pentru că returul să fie realizabil.

1
1b8a6d_efaa23cffcc04fb19a203db8956ae865.
bottom of page