top of page
Germany-Hamburg_H1_1200x600px

Asistenți Medicali în Germania

Curios de cum e viața în Germania? Te gândești la o carieră în Hamburg dar nu sti ce te așteaptă?


Îți prezentăm câteva idei de cum ar putea decurge zilele tale în Germania.


Sunt sigur că ai auzit că Germania este denumită și țara europeană a oportunităților, cu orașe și orașe
frumoase, și totul este foarte curat. Dar cum este cu adevărat viața în Germania?

Limba maternă în Germania


Germanii vorbesc germana. Desigur, vorbesc și alte limbi, cum ar fi engleza, dar pentru a vă plimba prin țară, cel mai bine este să aveți măcar niște abilități lingvistice de bază. S-ar putea să fie rău dacă nu ai idee cum să spui salut, te rog și îți mulțumesc în limba germană. Învățarea restului este destul de dificilă, deoarece regulile gramaticale sunt provocatoare, dar în fiecare oraș sau oraș în care locuiți, va exista o școală de limbi străine care oferă cursuri de limba germană.

brandz-germany.jpg
images.jfif
images (1).jfif

Sistemul educațional


Educația este bine ordonată în Germania. Este de înaltă calitate și, cel mai important, este GRATUIT. Cel mai probabil nu va trebui să plătiți nicio școlarizare pentru universitate sau poate doar câteva sute de euro pe semestru.


Care este costul vieții în Germania?


Pe lângă cele mai bune și mai ieftine locuri de locuit din Germania, cel mai probabil doriți să știți care este costul vieții în Germania. Mai precis costul vieții în Germania pentru o familie. Pe baza datelor statistice, aici sunt 15 orașe din Germania și indicele costului vieții lor. Cu cât indicele costului vieții este mai mare, cu atât sunt mai scumpe.

Cele mai bune orașe pentru a locui în Germania prin oportunități de muncă


1. Munich


2. Dusseldorf


3. Frankfurt

4. Berlin


5. Hamburg


6. Stuttgart


7. Nuremberg

Aceste orașe sunt în listă, deoarece oferă oportunități imense de locuri de muncă. Multe companii germane de rang înalt sunt situate acolo și toate au o infrastructură vibrantă și un potențial salarial ridicat. De asemenea, se află în orașele de top din lume în care să trăiască, așa că nu veți greși dacă vă mutați în oricare dintre ele.

Germany-Hamburg_H1_1200x600px.jpg
Koln.jpg
Frankfurt.jpg
Dusseldorf.jpg

Locuind în Hamburg


Hamburg este al doilea cel mai mare oraș din Germania și este situat pe râul Elba, în nordul țării. Este cel mai mare port al Germaniei, cu o economie înfloritoare. Orașul a adoptat mereu o politică neutră și și-a dezvoltat propria infrastructură, bancă și propria bursă de valori.

Puteți vizita Internationales Maritimes Museum, unde este conservat trecutul maritim al orașului Hamburg.


Un depozit de expedieri reamenajat și o vitrină de curiozități, muzeul conține și cea mai mare colecție privată de comori maritime din lume, incluzând uimitoarea cifră de 26.000 de navomodele.

Dacă doriți să vă bucurați de cultură, puteți profita de turul orașului Illuminated Hamburg City Tour și de croaziera de seară, care vă vor delecta.

Autobuzul roșu cu etaj vă poate purta într-o excursie la seninul lac Outer Alster, urmată de o minunată croazieră cu șalupa, pe durata căreia veți putea sorbi vin spumant în luminile de noapte ale orașului Hamburg.

Ca alternativă, dacă doriți o scuză ca să nu dormiți deloc sâmbătă noaptea, în fiecare duminică de la ora 5 la ora 10 dimineața puteți vizita piața însuflețită ce poartă numele de Fischmarkt, din St Pauli. Vă veți putea bucura de cântecele gălăgioșilor Marktschreier („strigătorii pieței”), care își laudă veseli mărfurile, precum și de un catalog de muzică pop germană clasică interpretată de formații live în învecinata Fischauktionshalle („Sala de licitații pentru pește”).

Oferte de muncă în nordul Germaniel, lângă Hamburg

Joburi pentru Asistenți Medicali vorbitori de limba germană pentru un centru de îngrijire persoane varstnice de lângă Hamburg, Germania.

bottom of page