top of page

GRIJĂ ȘI PROTECȚIE

PENTRU TINE ȘI APROPELE TĂU

Trăim o periodă sensibilă și plină de provocări, perioadă prin care nu am mai trecut până acum, de aceea trebuie să ne propunem să fim  mai buni, mai calzi, mai îngăduitori și foarte protectori cu cei din jurul nostru. Având grijă de cei apropiați, avem grijă de noi!

masca2.png

Este destul de greu să ne procurăm aceste echipamente în acestă perioadă, astfel noi cei de la VPL Healthcare venim în sprijinul dumneavoastră!

 

Parteneriat VPL Healthcare &  Drugs4All

Am încheiat un parteneriat cu Drugs4All - furnizor de echipamente de calitate

Partenerul nostru ne recomandă să purtăm măștile de față profesionale cu 3 straturi de protecție pentru a avea grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Purtând măștile profesionale cu 3 straturi evităm eliberarea în aer a micilor picături cu agenți patogeni care pot infecta persoanele din jur. Prin purtarea unei astfel de măști, se poate preveni contaminarea.

Măștile sunt certificate ca dispozitiv medical și permit o respirație fără efort și constituie o barieră eficace de filtrare. Se adaptează perfect la forma feței și garantează protecție maximă.

Dacă doriți să achizitionați măști de protecție profesionale și certificate, vă recomandăm oferta partenerului nostru!

 

Oferta este o cutie cu 50 de măști chirurgicale profesionale certificate cu 3 straturi protectoare - 229 lei

Puteți completa câmpurile de mai jos, iar un reprezentant Drugs4All va lua legătura cu dumneavoastră!

După plasarea comenzii veți fi contactat de un reprezentant Drugs4All pentru a confirma comanda și adresa de livrare.

 

Pentru orice întrebări colegul nostru, Alin Gligore, vă poate ajuta 0737 514 593 (*disponibil inclusiv WhatsApp)

masca4.png

În fiecare zi, ne gândim la zilele în care simțeam libertatea altfel, la zilele în care ne îmbrățișam și petreceam timp de calitate împreună cu persoanele dragi.

 

Începând cu 16 mai ușor, ușor cu toții vom încerca să revenim la normal, însă normalul poate să fie altfel decât îl știm. Poate o să fie normal să ne atingem coatele în semn de salut sau să purtăm mănuși și mască când ne vedem, însă cel mai important este ce transmitem de sub acest echipament de protecție.

masca3.png
bottom of page