top of page
Stiri Medicale

”Când discutăm de formarea viitorilor profesioniști din sănătate, fie că vorbim de medici sau farmaciști, practic vorbim acum de configurarea programelor de educație digitală pentru aceștia. Iar dacă privim în ansamblu aplicația Pharmachat, practic ea îmbină elementele care țin de bariere și oportunități într-o manieră constructivă” a declarat în cadrul evenimentului de lansare a chatbotului medical Pharmachat, doctorul  Stefan Busnatu, Coordonatorul Centrului de Inovație si eHealth și Prodecan al Facultății de Medicină, din cadrul UMF Carol Davila.

Dezvoltat de compania românească Apollo AI Technologies, Pharmachat este un produs tehnologic de ultimă generație, care combină soluții moderne de procesare care combină

PHARMACHAT.png

soluții moderne de procesare de informații medicale avizate și tehnologii de inteligență artificială, pentru a oferi acces facil la informația de specialitate tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății.

Pharmachat procesează peste 8.500 de prospecte medicale pentru medicamentele autorizate în România, oferind acces instant la peste 1,7 milioane de interacțiuni dintre medicamente și a fost deschis tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății la începutul lunii august 2023.

Șef lucr. dr. Ștefan Busnatu a remarcat rolul pe care tehnologia îl va juca în viitor în orice program de formare a viitorilor profesioniști din domeniul sănătății, subliniind că e important să avem în vedere elementele strategice, care se dezvoltă în acest moment și oportunitățile pe care le avem.

”Cu siguranță soluțiile care sunt dezvoltate la ora actuală, printre care Pharmachat, ar putea fi integrate în educația viitorilor farmaciști, introduse în programe digitale educaționale, astfel încât să devină cu adevărat un instrument de eficientizare a activității acestora și de optimizare” a completat medicul cardiolog.

Pharmachat a fost dezvoltat de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor și farmaciștilor cu susținerea partenerului Alphega. Pentru informații suplimentare despre Pharmachat și despre modul în care puteți accesa aplicația dacă sunteți medic sau farmacist, accesați platforma www.pharmachat.ro.


SURSAfarmaciaviitorului.ro

OFERTE DE MUNCĂ  - VPL HEALTHCARE

Farmaciști

farmacist bia mare.jpg
farma 1.jpg
farma 2.jpg
farma 3.jpg
Anchor 1
Anchor 2
bottom of page