top of page

Vaccinarea antigripala in farmacie

M.C.A.

27 nov. 2023

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18.00 privim schimbările din procedura de vaccinarea antigripală din acest sezon din 5 perspective distincte.

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18.00 privim schimbările din procedura de vaccinarea antigripală din acest sezon din 5 perspective distincte: cea a farmaciștilor vaccinatori, ai inițiatorilor schimbărilor de legislație, medicului de familie, pacientului și cea a comunității, la webinarul Farmacia Viitorului.





Sezonul 2023 – 2024 a venit cu schimbări importante în procesul de administrare a vaccinului antigripal. S-au modificat procedurile de prescriere și administrare, categoriile de persoane care pot beneficia de compensare și specialiștii care se ocupa de vaccinarea propriu-zisă. Farmaciile fac un pas înainte și au acum un dublu rol de eliberator al vaccinului gripal și de vaccinator (în cazul farmaciilor autorizate ca centre de vaccinare). Despre toate aceste schimbări, provocările dar și avantajele pe care le aduc, discutăm la Farmacia Viitorului cu:

  • Florina Bonifate, Secretar General, Colegiul Farmaciștilor din România

  • Laura Palade, Farmacist Lara Farm / Vicepreședinte Asociația Farmaciilor și Farmaciștilor din România

  • Daniel Halit, Farmacist Lara Farm

  • Daciana Toma, Medic prima medicină de familie

  • Ganescu Costin Radu, Președinte Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice

  • Gorbanescu Valentin, Country Manager, Alphega Farmacie.


Webinar-ul Farmacia Viitorului este organizat pe platforma Zoom și va fi transmis live pe pagina de Facebook – Farmacia Viitorului. 


Întâlnirea este organizată de platforma comunității profesionale FarmaciaViitorului, cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie.





SURSA:

https://farmaciaviitorului.ro/webinarul-farmacia-viitorului-dedicat-vaccinarii-antigripale-se-apropie/



bottom of page