top of page
Proiectul „Oportunitățile Studentului Farmacist” este conceput pentru a promova profesia de farmacist și pentru a oferi studenților înțelegerea oportunităților după absolvirea studiilor de licență

M.C.A.

7 nov. 2023

Pe măsură ce industria sănătății continuă să evolueze și să se extindă, rolul profesioniștilor din domeniul farmaceutic devine din ce în ce mai important. Studenții Facultății de Farmacie, viitorii lideri ai acestui domeniu, se confruntă cu o lume plină de oportunități după absolvire. Într-un efort de a împuternici și de a informa studenții de la farmacie cu privire la potențialele lor trasee de carieră, Societatea Studenților în Farmacie București (menționată ulterior SSFB) dorește să anunțe demararea proiectului „Oportunitățile Studentului Farmacist”, în perioada 6 – 12 noiembrie 2023, sub îndrumarea Coordonatorului Educație și Practică Farmaceutică SSFB 2023-2024, Căpătoiu Diana.



Proiectul „Oportunitățile Studentului Farmacist” este conceput pentru a promova profesia de farmacist și pentru a oferi studenților o înțelegere cuprinzătoare a diverselor oportunități de carieră disponibile după absolvirea studiilor de licență. Farmacia este un domeniu dinamic și în evoluție și dorim să ne asigurăm că studenții sunt bine echipați pentru a face alegeri în cunoștință de cauză și pentru a construi cariere de succes care să se alinieze aspirațiilor lor.


Voluntarii SSFB vă invită să vă alăturați în această călătorie spre crearea unui viitor mai luminos pentru absolvenții facultăților de farmacie prin participarea la cele trei conferințe desfășurate începând cu ora 18:00, în Facultatea de Farmacie, după cum urmează:

  • Marți, 7 noiembrie va avea loc conferința „Dezvoltare și Inovație în Procesul de Elaborare al Medicamentelor”;

  • Miercuri, 8 noiembrie vom afla mai multe despre „Farmacia în Lumina Expertizei: Perspectiva Farmaciștilor din Instituțiile Publice”;

  • Joi, 9 noiembrie va fi prezentată conferința despre „Farmaciști în Acțiune: Studii Clinice și Inovație în Practica Farmaceutică”.

bottom of page