top of page
Webinar Farmacia Viitorului: Impactul tehnologiei în farmacie – Optimizarea procesării datelor

M.C.A.

10 nov. 2023

Miercuri, 15 noiembrie 2023, de la ora 18.00 discutăm despre ”Impactul tehnologiei  în farmacie: Optimizarea procesării datelor” împreună cu 3 invitați speciali: un farmacist practician – Florina Bonifate, un specialist în marketing care are avantajul viziunii dintr-o rețea internațională – Dragoș Paiu și specialistul în tehnologie, fondatoarea companiei care a dezvoltat primii chatboți medicali avizați din România – Mihaela Onofrei.


Webinarul Farmacia Viitorului va avea loc online, pe platformele Zoom & Facebook, iar înscrierile sunt deschise aici: Impactul Tehnologiei în Farmacie: Optimizarea Procesării Datelor | Farmacia Viitorului.


Farmacia modernă este profund influențată de progresele tehnologice, iar Inteligența Artificială (IA) a devenit un element cheie în transformarea procesului de gestionare a informațiilor în domeniul farmaceutic. În condițiile în care statisticile relevă o creștere alarmantă a erorilor de prescriere, cu consecințe negative semnificative asupra sănătății pacienților, integrarea inteligenței artificiale în fluxul de lucru farmaceutic aduce soluții inovatoare pentru minimizarea acestor erori.


Sistemele bazate pe IA identifică și evaluează riscurile potențiale de interacțiuni medicamentoase, oferind astfel recomandări și avertismente în timp real, contribuind la prevenirea efectelor secundare și optimizarea siguranței terapiei.


Pharmachat – chatbotul AI dezvoltat în acest an poate fi un instrument esențial pentru medici, farmaciști și alți profesioniști din domeniul sănătății.


Cu ajutorul algoritmilor avansați de inteligență artificială, Pharmachat furnizează răspunsuri precise și instant la orice întrebare referitoare la medicamente.




Te așteptăm la webinarul Farmacia Viitorului pentru a afla cum poti primi instant orice răspuns despre medicamentele autorizate în România!


ÎNREGISTREAZĂ-TE GRATUIT!


SURSA:

https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-impactul-tehnologiei-in-farmacie-optimizarea-procesarii-datelor/


bottom of page