top of page

Diabeta este o schimbare de paradigma in gestionarea diabetului

M.C.A.

15 dec. 2023

Diabeta este primul chatbot medical avizat de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM)



La un an de la lansarea Diabeta, nu pot să nu reflectez asupra parcursului incredibil și a impactului pe care aceasta l-a avut în îngrijirea diabetului. În calitate de Co-Fondator al Apollo AI Technologies, vreau să transmit sincere mulțumiri medicilor și partenerilor noștri pentru contribuția lor esențială la această reușită extraordinară. Diabeta nu este doar o platformă medicală, este o schimbare de paradigmă în gestionarea diabetului, iar acest succes nu ar fi fost posibil fără sprijinul și dedicarea acestora” a declarat Mihaela Onofrei, CEO Apollo AI Technologies la momentul aniversării primului an de la lansarea DIABETA.


Diabeta este primul chatbot medical avizat de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM). Această platformă inovatoare aduce în prim-plan o abordare inovatoare în gestionarea diabetului, asigurând accesul la informații precise și verificate în timp real. Diabeta procesează o bază vastă de informații din ghidurile și protocoalele oficiale de diabet, precum și Rezumatele Caracteristice ale Produselor utilizate în Programul Național de Diabet, pentru a furniza răspunsuri rapide și precise la întrebări legate de tratamentele disponibile pentru diabet.


Mulțumiri contributorilor 


În moment aniversar, Mihaela Onofrei se gândește la cei care au contribuit semnificativ la dezvoltarea Diabeta.


Medicilor care au adoptat rapid Diabeta, vă mulțumesc pentru încrederea voastră în tehnologie și pentru utilizarea activă a platformei noastre pentru a oferi cea mai bună îngrijire pacienților cu diabet.


Partenerilor noștri de încredere, Novo Nordisk, Boehringer – Ingelheim și Medtronic, vă mulțumesc pentru parteneriatul vostru constant și sprijinul necondiționat. Colaborarea noastră a fost cheia pentru a aduce Diabeta în viață și pentru a face posibilă revoluționarea managementului diabetului.


Cu expertiza, pasiunea și viziunea clară, conf. univ. dr. Anca Pantea Stoian, coordonatorul științific al acestui proiect, a fost persoana care a ghidat echipa în crearea și evoluția acestei platforme inovatoare. Mulțumesc pentru dedicația exemplară și pentru că ați fost o sursă inspirațională pentru întreaga noastră comunitate.” a declarat Mihaela Onofrei.


Inovația continuă


Planurile de viitor pentru Diabeta sunt la fel de spectaculoase. ”În acest an, Diabeta a devenit un punct de referință în inovația medicală, iar asta se datorează eforturilor comune ale medicilor și partenerilor noștri. Suntem mândri că am putut să oferim o soluție care face diferența în viața pacienților și suntem entuziasmați de viitorul în care Diabeta va continua să aducă îmbunătățiri semnificative în asistența medicală. Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect și pentru că ați fost alături de noi în această călătorie extraordinară. Sunt nerăbdătoare să continuăm să lucrăm împreună pentru a aduce inovația medicală la un alt nivel și pentru a face o schimbare reală în sănătatea pacienților” a continuat CEO-ul Apollo AI Technologies.


Platforma inovatoare Diabeta a fost creată de compania românească Apollo AI Technologies, reprezentând astfel un exemplu al inovației din industria medicală din România. Diabeta beneficiază și de sprijinul puternic al partenerilor din industria sănătății, precum Novo NordiskBoehringer – Ingelheim și Medtronic, companii cu reputație solidă în domeniul medical.


SURSA:

https://farmaciaviitorului.ro/mihaela-onofrei-diabeta-este-o-schimbare-de-paradigma-in-gestionarea-diabetului/

bottom of page