top of page

Chatbotul profesionistilor din sanatate pe care il poti comanda vocal

M.C.A.

21 dec. 2023

Finalul de an aduce două noi funcționalități importante pentru Pharmachat. Începând din decembrie 2023 puteți folosi chatbotul direct de pe telefonul mobil, descărcând aplicația android sau IOS, ba mai mult, îl puteți comanda și vocal.

Finalul de an aduce două noi funcționalități importante pentru Pharmachat. Începând din decembrie 2023 puteți folosi chatbotul direct de pe telefonul mobil, descărcând aplicația android sau IOS, ba mai mult, îl puteți comanda și vocal. ”Pentru că adesea ni s-a transmis faptul că utilizatorii și-ar dori să poată adresa întrebări vocale Pharmachat, am dezvoltat această nouă funcționalitate, iar de acum veți putea adresa întrebări vocale către chatbotul Pharmachat, iar acesta va răspunde tot vocal întrebărilor utilizatorilor săi” a explicat Mihaela Onofrei, CEO-ul Apollo AI Technologies necesitatea dezvoltării noilor funcționalități.


Dincolo de partea de validare a datelor și utilizarea de date oficiale și cât mai corecte, ne dorim să avem o aplicație cât mai prietenoasă cu utilizatorul și cât mai utilă acestuia. Așa a apărut ideea de chatbot, adică acest instrument care arată ca un chat și în care pur și simplu tastezi întrebarea sau folosești funcționalitatea de butoane, dacă pur și simplu înveți. Dar, dacă nu ai nici măcar timp să scrii, doar trebuie să rostești întrebarea iar chatbotul nostru, în doar câteva secunde, îți va răspunde la ea” descrie fondatoarea Apollo AI Technologies procesul dezvoltărilor suplimentare pe care compania le-a inclus în chatbotul Pharmachat.


Chatbotul Pharmachat lansat în vara acestui an este un produs dezvoltat de compania de tehnologie Apollo AI Technologies, un instrument digital revoluționar care oferă informații despre medicamentele autorizate în România într-un mod rapid și eficient. Orice profesionist din domeniul sănătății poate utiliza foarte simplu acest instrument, accesând www.pharmachat.ro și solicitând crearea, în mod GRATUIT, a unui cont de utilizator.

 

DEZVOLTAREA PHARMACHAT CONTINUĂ


Planurile de viitor pentru dezvoltarea Pharmachat nu se opresc însă aici. Pharmachat este un instrument care ajută activitatea zilnică a profesioniștilor din domeniul sănătății, dar care își propune să se îmbunătățească în mod constant și să devină din ce în ce mai prietenos și ușor de utilizat.


”Ne dorim să îmbunătățim baza de date, să includem ghiduri și protocoale, astfel încât răspunsurile sale să devină din ce în ce mai complexe, atât pentru farmaciști, cât și pentru medici. Din experiența cu chatbotul Diabeta ne-am dat seama că uneori sunt informații care nu se găsesc în RCP-uri, așa că ne dorim să procesăm o cantitate cât mai mare de documente oficiale din cele pe care Ministerul Sănătății le eliberează atât de des și cu atât de multe actualizări. De multe ori munca unui profesionist din sănătate devine foarte complicată, doar căutând pe site-uri să vadă care e ultima versiune a ultimului protocol, în loc să își dedice cât mai mult timp pacientului. De asta suntem aici, să dezvoltăm cât mai mult într-o manieră cât mai facilă pentru utilizatorii noștri din domeniul sănătății” a explicat Mihaela Onofrei, CEO-ul Apollo AI Technologies motivele pentru care continuă procesul de dezvoltare.


Pharmachat este interfața inteligentă care vine în ajutorul profesioniștilor din domeniul medical, oferindu-le posibilitatea de a accesa cu ușurință volume mari de date profesionale, corelate. Pharmachat scanează RCP-urile oficiale și furnizează rapid informația de care ai nevoie, încorporând analiza tradițională cu cele mai recente tehnici de colectare a datelor și folosind algoritmi de inteligență artificială.


CUM POATE FI UTILIZAT PHARMACHAT


  • Profesioniștii în domeniul sănătății pot accesa Pharmachat după ce se loghează cu numele de utilizator și o parolă care au fost obținute anterior.

  • Pentru a răspunde întrebărilor puse de profesioniștii din domeniul medical, Pharmachat accesează toate informațiile conținute în Rezumatele Caracteristicilor Produsului disponibile pentru medicamentele autorizate pentru România.

  • Odată logați, profesioniștii din domeniul medical au acces la interfața de tip chatbot unde pot adresa întrebări și primesc răspunsuri instant.


Pharmachat a fost dezvoltat de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor și farmaciștilor cu susținerea partenerului Alphega. Pentru informații suplimentare despre Pharmachat și despre modul în care puteți accesa aplicația dacă sunteți medic sau farmacist, accesați platforma www.pharmachat.ro.



SURSA:

https://farmaciaviitorului.ro/pharmachat-chatbotul-profesionistilor-din-sanatate-pe-care-il-poti-comanda-vocal/




bottom of page