top of page

Al XXII-lea Congres al Societatii de Neurologie din Romania

Cristina T.

15 mai 2024

Detalii: Casino Sinaia, 5 - 7 iunie 2024

Ediția din anul acesta, prima care va reuni medicii într-o locația fizică în ultimii ani post-pandemici, își propune să aducă în prim-plan bolile cerebrovasculare, manifestarea fiind onorată de o prestigioasă participare naţională şi internaţională.


Cel de al XXII–lea Congres al SNR 2024 va fi organizat și în acest an într-un format hibrid, pentru a permite unui număr cât mai mare de medici să participe la eveniment. Va aduce împreună participanți naționali și internaționali prestigioși și va aborda subiecte de actualitate din domeniul neurologiei. Programul va include secțiuni dedicate patologiei vasculare cerebrale, tulburărilor de mișcare, sclerozei multiple, afecțiunilor autoimune neurologice, cefaleei, sistemului nervos periferic și bolilor rare. Vor fi organizate sesiuni practice sub formă de workshop-uri, pe teme de interes general, precum patologia neuro-oftalmologică și evaluarea multimodală a stenozelor carotidiene. Fundația Societății de Neurologie este co-organizator al congresului, oferind educație continuă prin cursurile distribuite gratuit prin platforma MedicHub. Informațiile actualizate despre congres pot fi găsite pe site-ul web: https://congres.neurology.ro/ro/welcome


Participanții sunt îndemnați să contacteze secretariatul organizatoric pentru detalii legate de înregistrare și alte aspecte practice. Taxele de participare la congres pot fi achitate online sau prin transfer bancar, iar pentru cei care doresc să susțină participarea unor medici, există opțiunea de a contacta trezorierul SNR. Taxele variază în funcție de statutul și data plății, fiind diferite pentru membrii SNR și non-membri, precum și pentru participarea fizică sau online.


SURSA: https://congres.neurology.ro/ro/welcome


Oportunități de carieră pentru medici specialiști neurologie!


Doriți să faceți parte din echipa celor mai buni profesioniști și contribuiți la îmbunătățirea stării de sănătate a comunității? Ați ajuns în locul potrivit! Avem oportunități de angajare pentru medici specialiști neurologie, în clinică privată din Sectorul 3, București. Adaugați valoare în viața pacienților lucrând conform celor mai înalte standarde medicale!


Pachetul salarial este unul atractiv, posibilitatea de a câștiga până la 12.000 lei net încă din primele 3 luni. Flexibilitate în program, având opțiunea de a alege între program full-time sau part-time, în funcție de disponibilitate.


sau trimiteți CV-ul pe adresa office@vplhealthcare.com!bottom of page