top of page
Recrutare VPL Healthcare

Întrebări frecvente

Care sunt sectoarele pentru care recrutăm? 
 
VPL Healthcare recrutează pentru sectorul public (spitale publice) și sectorul privat (spitale private, aziluri de bătrâni, domiciliul pacientului). 

 

În ce țări recrutăm? 
VPL Healthcare oferă servicii de recrutare pentru următoarele piețe: Marea Britanie, Franța, Irlanda și UAE. 

 

Ce costuri implică colaborarea cu VPL Healthcare? 
Serviciile oferite de VPL Healthcare sunt gratuite, compania nu percepe comisioane de la candidații aplicanți pe posturi. 

 

Care sunt profesiile pentru care recrutăm? 
VPL Healthcare se adresează unui spectru larg de profesioniști din domeniul medical: medici rezidenți, farmaciști, medici specialiști, dentiști, asistenți medicali, moașe, kinetoterapeuți, radiografi și infirmieri. 

 

Cum puteți aplica la ofertele noastre? 
VPL Healthcare vă pune la dispoziție mai multe surse prin care ne puteți contacta, fie prin aplicarea directă la ofertele promovate pe Facebook, blog sau site, fie prin contact direct la office@vplhealthcare.com / 0040 (0) 371-426-422. 

 

Există oportunități de relocare pentru familie? 
Condițiile de relocare a familiei diferă de la ofertă la ofertă, în funcție de facilitățile puse la dispoziție de angajatorii cu care colaborăm. În general sfătuim persoanele cu care colaborăm să plece în primă instanță singuri (primele 3 – 6 luni de zile), din mai multe motive: în această perioadă de tranziție trebuie să vă obișnuiți cu limba, cu noul sistem, cu noua cultură, învățați să vă bugetati veniturile și cheltuielile pentru a le putea asigura o adaptare mai ușoară membrilor familiei dumneavoastră. 

Pentru Medicii de Familie, costurile de relocare pentru candidați și familie sunt acoperite în totalitate!

 

La cât timp de la interviu sunt plecările?

În general plecările se fac la 1 – 2 luni de la interviu, însă perioada aceasta poate fi influențată de mai mulți factori, precum: profesia dumneavoastră (pt fiecare profesie există aspecte post-interviu care pot influența timpul în care puteți începe lucrul), statusul înregistrării profesionale (unii angajatori  acceptă să fiți în curs de înregistrare, alții vă așteaptă până în momentul în care procesul de înregistrare este finalizat), nevoi de acomodare pentru care angajatorul trebuie să investească timp pentru a vi le îndeplini, etc. 

 

Cum sunt interviurile la care veți participa?

Interviurile sunt fie față în față cu angajatorul la București, fie pe Skype. În ambele cazuri, înainte de interviu se susține un preinterviu telefonic sau pe Skype cu noi sau agenția parteneră pentru evaluarea competențelor ligvistice.  Pentru posturile din Franța, de cele mai multe ori medicii susțin interviul final cu angajatorul acolo și vizitează spitalul înainte de a accepta oferta de muncă. 

 

Ce fel de contracte de angajare se încheie?

Contractele cu angajatorii sunt întotdeauna full-time, fie pe o perioadă determinată de minim 1 an cu posibilitate de prelungire, fie pe perioadă nedeterminată. 

 

Ce se întâmplă dacă plec înainte de finalizarea contractului de muncă? 
Fiecare contract încheiat de dumneavoastră conține clauze contractuale privind plecarea de la locul de muncă. De obicei, cea mai importantă clauză este recuperarea resurselor financiare investite de angajator pentru acomodarea dumneavoastră: cheltuieli cu biletul de avion, cu training-ul și cazarea în cazul în care sunt oferite. Însă aceste clauze vor fi stipulate în contractul pe care îl veți semna la început.

bottom of page