top of page
seniors-sitting-with-nurse-PRMTAS3
londra1

Întrebări frecvente - Infirmieri Anglia

getty_1080263104_413261.jpg

Aici găsiți răspunsurile la cele mai frecvente întrebări primite de la voi de-a lungul timpului. Dacă ai o întrebare și nu ai găsit răspunsul dorit, nu ezita să ne scrii, îți vom răspunde cu siguranță.

Limba engleză este necesară? De ce?

Dacă îți dorești să profesezi în calitate de Infirmier în Anglia, este nevoie să cunoști limba engleză la nivel coversațional / mediu, întrucât interviul final se susține direct cu angajatorul din Anglia și este nevoie să poți susține un dialog în limba engleză cu acesta. De asemenea, limba engleză este un element crucial în activitatea ta, întrucât toată comunicarea cu pacienții, medicii, colegii, rudele pacienților, etc se va realiza în limba engleză, iar fără un nivel conversațional nu te vei putea descurca și nici nu îți vei putea desfășura activitatea în siguranță.

Te sfătuim să participați la cursuri de limbă engleză și să revii la noi pe viitor. Noi organizăm interviuri lunar și cu siguranță te putem ajuta mai mult atunci când nivelul tău de limbă engleză este unul bun.

caregiver-reading-to-elderly-woman-PPHFD
smiling-caregiver-supporting-disabled-se

Care este limita de vârstă pentru a aplica? 

Nu avem o vârstă maximă pentru aplicanți, trebuie să fii apt de muncă din punct de vedere fizic, deoarece sarcinile zilnice ar putea implica și un anume efort  (ridicat pacienți, mutat, plimbat, etc).

Care este nivelul salarial al unui Infirmier în Anglia? 

Salariul pornește de la minimul pe economie (din aprilie 2020, 8.72 de lire / oră), contractul este de 48 de ore pe săptămâna, dar sunt disponibile și ore suplimentare. Candidații pot fi ofertați cu 9 lire / oră, posibil că cei cu experiență să fie ofertati puțîn mai mult de 9 lire. Toți candidații vor primi oferta completă pe email înainte de organizarea unui interviu, astfel încât își vor putea calcula salariul și își vor putea face un plan de venituri și cheltuieli pentru a lua o decizie informată privind plecarea în Anglia. Taxele vor fi de 20% din salariile promovate.

bottom of page