top of page

Despre NMC - Cum să obții dreptul la liberă practică în Marea Britanie

Una dintre condițiile esențiale pentru a putea profesa ca și asistent medical în UK este reprezentată de înregistrarea la NMC (Nursing and Midwifery Council), aceasta fiind o instituție echivalentă cu OAMGMAMR (Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali) din România.  

 

Există două criterii importante pe care candidații noștri trebuie să le îndeplinească pentru a putea beneficia de ofertele pe care compania le intermediază: 

1. Candidații trebuie să fi început demersurile de înregistrare în cadrul NMC

2. Candidații trebuie să dețină un Certificat lingvistic IELTS / OET

În alte condiții, Asistenții Medicali pot aplica la ofertele noastre pentru infirmieri până promovează examenul de limbă engleză și obțin unul dintre certificatele de mai sus. 

 

După obținerea certificatului de limbă engleză, compania oferă candidaților consiliere gratuită și suport cu privire la procesul de înregistrare (completarea formularelor, obținerea actelor, taxele de înregistrare și de membership), pentru ca aceștia să poată finaliza cu bine toți pașii și, în final, să își poată obține dreptul de a profesa în UK. 

Dacă ați obținut deja certificatul lingvistic și doriți consiliere privind Înregistrarea la NMC, va rugăm să completați formularul nostru de înscriere și consultanții noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp.

bottom of page