top of page

Sala de nașteri și secția de terapie intensivă neonatală de la Maternitatea ‘Filantropia’ vor fi închise în perioada 19 – 31 august 2019 pentru efectuarea unulor lucrări de igienizarea generală periodică.

fara-nasteri.jpg

“În această perioadă nu se vor efectua nașteri în spital indiferent de vârsta de gestație și nu vor fi primite transferuri din alte maternități. Pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea ‘Filantropia’ vor fi redirecționate către celelalte maternități ale ASSMB: Spitalul clinic ‘prof. dr. Panait Sîrbu’, Spitalul clinic ‘dr. I. Cantacuzino’, Spitalul clinic ‘Malaxa’, dar și către alte maternități din Capitală”, se arată într-un comunicat remis de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Potrivit sursei citate, obstetricienii de la Spitalul Filantropia au fost anunțați în urmă cu trei saptămâni în legătură cu sistarea activitătii privind nașterile, tocmai pentru a găsi soluții și a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternități, de a prelua viitoarele mame’.

Celelalte secții ale Spitalului “Filantropia” din Capitală vor funcționa normal în această perioadă.

SURSA: formaremedicala.ro

bottom of page