top of page

Medici de Familie în Anglia - Criterii de eligibilitate

Induction and Refresher Scheme - Program Internațional de Recrutare a Medicilor de Familie, lansat de NHS, Anglia

Programul Induction and Refresher Scheme este adaptat pentru a satisface nevoile, experiențele și așteptările  profesionale ale Medicilor de Familie, având o serie de beneficii pentru facilitarea procesului de integrare în Sistemul de Sănătate Public din Anglia. 
  
Programul Induction and Refresher este lansat de Sistemul de Sănătate Public (NHS) din Anglia oferind candidaților o bursă  de învățare și training plătit care să le faciliteze integrarea ușoară în sistemul de sănătate britanic. 
  
După perioada de training, care durează aproximativ 9 luni, candidații vor începe să profeseze în calitate de Medic de Familie Independent, fiind angajați ai unui GP Practice și având o relație contractuală directă cu NHS England. Salariul va crește în mod sistematic, pe baza evaluarilor periodice ale competențelor și a performanțelor profesionale. 

Cine este eligibil?

  • Induction Route : adresată Medicilor Specialiști în Medicină de Familie care nu au experință profesională. 

  • Refresher Route: adresată Medicilor Specialiști în Medicină de Familie, cu experință profesională în NHS, dar care nu au profesat în Marea Britanie în ultimii 2 ani. 

  • Portfolio Route: adresată Medicilor Specialiști în Medicină de Familie, cu experință profesională în NHS, care trebuie să demonstreze că încă mai au abilitățile și competențele necesare pentru a lucra în Sistemul de Sănătate Public chiar dacă au profesat într-o altă țară în ultimii ani. 

Ce condiții trebuie să îndepliniți?

  • Diplomă recunoscută la nivel UE în calitate de Medic Specialist în Medicină de Familie

  • Unul dintre cele 3 Certificate de Limba Engleză de mai jos:

  1. Certificat IELTS 6.5 Overall Score, cu cel putin 6.0 la Reading sau Writing

  2. Certificat OET cu cel putin Nivel B la Vorbit și Ascultat și cel puțin Nivel C la Citit și Scris

  3. Certificat Cambridge, Nivel C1

  • Candidații care aplică pentru programul din Norfolk, Waveney, Suffolk sau North East Essex sunt scutiți de la regula de mai sus, pentru aceștia fiind nevoie de un nivel de limba enleză echivalent 6.0 IELTS. Mai multe informații despre program aici!

Descrierea ofertei:

Perioada de formare profesională

  • Program de training plătit și livrat de către un GP din Anglia și monitorizat de Health Education England pentru a se asigura integrarea cu ușurință și pe deplin a candidatului în Sistemul Britanic de Sănătate. 

  • Suport pentru MCQ Exam și Simulated Surgery – sunt două tipuri de examene obligatorii pentru Medicii de Familie care doresc să profeseze în Anglia. MCQ Exam - conține întrebări cu răspunsuri multiple legate de practica medicală din UK și Simulated Surgery – simulează consultații pe probleme frecvente din practica de medicină de familie. 

  • Costurile cu examenele MCQ și Simulated Surgery sunt acoperite de angajator (până la 3 încercări, în funcție de progresul făcut între teste). 

  • Activitatea va fi continuu evaluată și revizuită, iar programul va fi adaptat pentru a satisface nevoile, experiența și angajamentele personale ale solicitanților. 

Beneficii financiare

  • Veți intra într-un program de învățare care să vă faciliteze integrarea ușoară în Sistemul de Sănătate Britanic și veți primi o bursă de studiu lunar

  • Ulterior veți începe un program de training profesional complet sponsorizat de NHS

  • Costurile cu asigurarea medicală ale angajatului și alte taxe necesare în valoarea de până la  £1.250 sunt acoperite de către angajator (această sumă va fi alocată o singură dată, la începutul programului)

  • Costurile de relocare cu familia de până la 8.500£ sunt acoperite de schemă (transportul bunurilor din țara natală, bilete de avion, acomodarea și transportul în Anglia din prima lună pentru dvs. și familia dvs.) 

  • Odată ce veți fi înregistrați profesional în Marea Britanie în calitate de Medic de Familie, veți obține un venit anual brut ce pornește de la 70.000£ / an

Descărcați Broșura:

"Induction and Refresher Scheme - A Step by Step Process"

pentru mai multe informații!

bottom of page