top of page
Stiri Medicale
Curs de farmacovigilență disponibil pentru farmaciști
farmacovigilenta1.jpg

Ești farmacist? Te interesează domeniul farmacovigilenței și vrei sa afli mai multe despre siguranța medicamentelor de uz uman?

Te invităm să accesezi cursul de farmacovigilență adresat farmaciștilor disponibil în format on-line. Cursul este realizat de către ARPIM, în colaborare cu ANMDMR, este gratuit și este disponibil pe Portalul Colegiului Farmaciștilor din România, secțiunea Educațional-Științifice.

Vei afla informații privind colectarea reacțiilor adverse ale medicamentelor precum și modalitatea de gestionare a semnalelor de siguranță și de reducere la minimum a riscurilor asociate cu utilizarea medicamentelor de uz uman.

Cursul este creditat cu 16 credite EFC.

Cursul este gratuit și poate fi accesat pe website-ul Colegiului, secțiunea Portal/Educațional-Științifice, cu mențiunea că în prealabil este necesară autentificarea pe baza cardului de membru: https://portal.net-dd.com/UGI2eXo5SkVkZmpPLzhiUGtSeEM0d3h6TklaRkJYeGo5alhucjAvSG5zdz0

SURSA: farmaciaviitorului.ro

VPL Healthcare: Oferte de muncă pentru Farmaciști în locațiile: București și județul Ilfov (50 de posturi), Câmpia Turzii, Turda, Cluj Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Bacău, Iași, Bârlad, Botoșani, Odorheiu Secuiesc, Onești, Roman, Sighișoara, Sovata, Sibiu, Vaslui, Adjud, Orșova, Severin, Blaj, Reghin, Toplița, Baia Mare, Satu Mare, Ploiești, Câmpina, Pitești.

farmacist romania_edited.jpg
Anchor 1
Anchor 2
bottom of page