top of page
Stiri Medicale

Când vânezi un job textul din e-mail trebuie să fie mai eficient decât scrisoarea de intenție. Textul din corpul unui mail trebuie să se limiteze la câteva rânduri concise și scurte.

 

Dacă vrei să atragi atenția angajatorului, atunci când trimiți e-mail cu CV-ul tău, atunci trebui să ai în vedere următoarele aspecte:

 1. Prezentarea interesului și motivației pentru poziția vizată;

 2. Valorificarea experienței profesionale prin evidențierea celor mai importante realizări, proiecte gestionate, rezultate obținute, competențe dobândite;

 3. Disponibilitatea pentru un interviu;

 4. Date de contact.

CV1.jpg
 • Subiectul e-mailului tău trebuie să se regăsească: numele și poziția pentru care aplici Ex: Aplicație / CV Popescu Ion - Customer service

 • Formula de adresare: Ex: "Bună ziua,"/ "Stimată Doamnă / Stimate Domn,"

 • Textul propriu-zis: Trebuie să conțină între două și 5 rânduri în care să cuprinzi:

  • pregătirea și experiența care se potrivește cu cerințele job-ului

  • contribuția pe care o poți aduce companie

 • Încheiere: "Vă mulțumesc și aștept cu nerăbdare să putem detalia posibilitățile de colaborare. Cu stimă, Popescu Ioan Tel: E-mail:..."

E-mail-ul are scopul de a stârni curiozitatea și dorința destinatarului de a deschide CV-ul. Așa că limitează-te la acest lucru și nu menționa niciodată vreo așteptare salarială.

 

Dacă ai în vedere cele de mai sus, atunci când redactezi e-mailul către angajator, sigur vei atrage atenția și asupra CV-ului tău. Evident, un e-mail bine scris nu este o garanție. Important este cum te descurci la interviu, dacă considerăm că studiile, experiență și competențele tale se potrivesc cu fișa postului.

 

Sursa: bit.ly/3INb3Zi

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page