top of page
dreamstime_119414783 copy.jpg

AVANTAJELE UNEI CARIERE MEDICALE

ÎN FRANȚA

computer-desk-doctor-48604.jpg

Doriți o carieră medicală de lungă durată în Franța?

Va punem la dispoziție posturi de MEDICI SPECIALIȘTI în: MEDICINĂ DE FAMILIE, ANESTEZIE – TERAPIE INTENSIVĂ, URGENȚĂ, PEDIATRIE, OBSTETRICĂ-
GINECOLOGIE, CARDIOLOGIE, GASTROENTEROLOGIE, PNEUMOLOGIE, RADIOLOGIE, MEDICINĂ INTERNĂ, în spitale publice, clinici private și centre de
sănătate private.

 

Dar de ce să optați pentru o ofertă de muncă în Franța? Un sistem de sănătate care  este  în mod regulat citat ca fiind unul din cele mai bune sisteme de sănătate din lume, atât prin organizarea sa, cât și prin echipamentele sau condițiile sale de lucru, echipamente de înaltă calitate și beneficii fiscale și sociale pentru personalul medical sunt doar câteva din avantajele unei cariere medicale în Franța.

Mai jos va prezentăm câteva beneficii majore care fac alegerea unei cariere medicale în Franța cea mai bună varianta pentru dezvoltarea profesională și personală mult visată.

Unul din cele mai bune sisteme de sănătate din lume

Franța este cunoscută pentru calitatea serviciilor sale de sănătate, atât prin organizare, cât și prin echipamentele sau condițiile sale de lucru.  Durata de viata a unui francez este aproximativ 83 de ani. Sistemul de sănătate francez există datorită contribuțiilor cetățenilor și fiecare cetățean are acces la îngrijire medicală în egală măsură, indiferent de categoria sa socială. Modelul sistemului de sanatate francez se remarca prin natura sa hibrida, rezultata dintr-o combinatie complexa intre sectorul privat si cel public din punct de vedere al ofertei si al finantarii. Sistemul este fondat pe asigurari de sanatate obligatorii, si completat intr-o mare masura de asigurari voluntare private.

O remunerare gratifiantă

Un medic angajat în Franța poate primi un salariu de la 4000€ până la 7000€ net pe lună, în funcție de specializarea lui.

Pentru experiență 

Lucrând în străinătate, veți descoperi noi metode de lucru. Această experiență plină de satisfacții va constitui un avantaj pentru tot restul carierei.

Pentru o viață mai frumoasă 

Variație de relief, climă, calitatea infrastructurii, calitatea sistemului educațional și a sistemului social, și bineînțeles, pentru gastronomia franceză.

Numeroase avantaje fiscale și sociale

Tot mai mulți medici români pleacă să lucreze în Franța, pe fondul unei adevărate crize a sistemului medical francez. 

Specialiștii români beneficiază de condiții mult mai bune decât medicii care nu sunt din spațiul european, pentru că își pot stabili domiciliul în Franța fără probleme. În ceea ce privește cetățenii din afară Europei, cea mai mare parte a acestora își fac studiile în țările de origine, după care urmează o specializare în Franța. Pentru a încuraja venirea medicilor în aceste zone, statul le oferă prime avantajoase, beneficii fiscale și alte oportunități care fac din instalarea în zonele afectate o șansă unică.

O formare profesională continuă

Statul francez le recunoaște medicilor statutul și rolul în societate prin avantajele salariale și beneficiile de dezvoltare la care aceștia au acces. Un post de medic în Franța înseamnă:

  • Sistemul de asistență medicală la nivel înalt (Franța este țara terță din Europa care consacră o parte substanțială din PIB-ul său pentru sănătate)

  • Spitale și Clinici bine echipate în toată țara, utilizând cele mai moderne metode de diagnostic și îngrijire

  • Mai multe posibilități de instruire profesională (chiar și pentru un alt grad de specialitate) sunt propuse și finanțate de spital

Încă ezitați? Cu noi, totul este mai simplu!

Programează o discuție cu unul dintre consultanții noștri și află răspunsul la toate întrebările pe care le ai.

bottom of page