top of page
569558-PLF1ME-262.jpg

UN VIITOR MAI BUN PENTRU TINE ȘI FAMILIA TA!

Ai putere să decizi.

Când tu ești fericit, toți din jur sunt fericiți!

Atunci când ai cariera pe care ți-ai dorit-o și ești mulțumit, toți cei care te iubesc sunt mulțumiți! Alege să devii Medic de Familie în Anglia, țara în care te poți muta împreună cu familia încă de la începutul contractului.

În plus, vei fi integrat într-un program online de training lingvistic pentru 3 luni de zile, training ce va putea fi accesat din confortul casei tale, înainte de plecarea în Anglia.

Decide pentru un viitor mai bun pentru tine și familia ta!

Să fii alături de familie este crucial! De aceea, angajatorul acoperă costuri de relocare de până la 8.500£ pentru a te muta cu cei dragi. Veți avea cazare gratuită cu toții pentru 3 luni de zile, vă veți putea muta bunurile din țară în Anglia, veți avea biletele de avion plătite și transportul din prima lună către locul de muncă asigurat.

Pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, află că vei avea contractul de muncă asigurat și îți vei cunoaște viitorul angajator înainte de începerea oricărui demers. Astfel vei putea lua o decizie după ce ești pe deplin informat! Întâlnirea cu viitorul angajator va avea loc în Anglia, cu toate cheltuielile acestei vizite acoperite.

Contractele se vor încheia în parteneriat cu unul dintre cei mai puternici angajatori din lume: NHS Anglia. Acesta angajează în prezent peste 1 milion de profesioniști din domeniul medical.

bottom of page