top of page

8 reguli pentru a trece cu succes interviul final

Iată de ce reguli trebuie să ții cont pentru a trece cu succes de interviul final!

Trebuie să știți că toți cei care doresc să profesesze în Anglia ca Asistent Medical sau Infirmier, prin oferte de muncă intermediate de VPL Healthcare, beneficiază de suport și consultanță permanentă pe tot parcursul procesului.

 

Consultanții noștri te vor ajuta, atât în ceea ce privește luarea celor mai bune decizii în legătura cu ofertele de muncă, cât și înainte și după interviul final.

1. DESCOPERĂ INFORMAȚII DESPRE ANGAJATOR

Înainte de interviul final o să primești un material cu infirmații despre angajator. În primul rând, înainte de a te prezenta la un interviu trebuie să nu uiți să citești câte ceva despre angajator. Managerul de proiect cu care vei ține legătura, îți va dezvălui cu câteva zile înainte identitatea potențialului tău angajator. Vei primi descrierea și denumirea companiei angajatoare, link-ul site-ului oficial și alte informații relevante. Te sfătuim să parcurgi toate aceste detalii și să conspectezi, în câteva fraze, cele mai importante informații pe care consideri că trebuie să le știi.

2. ATITUDINEA CONTEAZĂ

Atitudinea optimistă și deschisă către angajator! Ține minte că nu ai fi fost invitat la interviu dacă nu ar fi existat o șansă reală să obții postul de Asistent Medical sau Infirmier. Pornește cu această perspectivă spre interviul final!

3. CV COMPLET CHEIA SUCCESULUI

Primul pas spre jobul pe care ți-l dorești este un CV care să iasă din anonimat. Curriculum Vitae este o biografie scurtă care cuprinde date referitoare la studii, pregătirea ta profesională. Ai putea să-l numești cartea ta de vizită, pe care o folosești pentru a te pune în valoare în fața angajatorilor. Practic este povestea care vorbește despre tine, despre istoricul tău profesional și despre abilitățile și realizările tale.

4. ADRESEAZĂ ÎNTREBĂRI ANGAJATORULUI

O întrebare bună adresată la un interviu de angajare te poate aduce mai aproape de jobul dorit. Întrebările fac parte atât din arsenalul recrutorului, cât și al candidatului chemat la un interviu de angajare. Așadar, dacă ai fost invitat la un interviu pentru un post care îl dorești, profită de șansa oferită și nu ezita să pui întrebări

 

5. NU ÎNTÂRZIA LA INTERVIU

Fii prompt și încercă să nu întârzii și să ajungi la ora programată împreună cu managerul tău de proiect. Sunt puține lucruri care afectează mai negativ prima impresie decât să ajungi târziu la o întâlnire importantă. Alocă suficient timp pentru a ajunge la interviu în cazul în care ai dificultăți în a găsi locația sau în cazul interviului pe Skype, în deschiderea aplicației.

6. AXEAZĂ-TE PE PREZENT

Nu lăsa refuzurile din trecut să afecteze felul în care te prezinți la interviurile actuale. E important să abordezi fiecare interviu ca pe o nouă oportunitate și să înveți din greșelile anterioare. De asemenea, este recomandat dacă participi la mai multe interviuri să lași un pic de spațiu între ele pentru a te asigura că ești în formă maximă.

7. CODUL VESTIMENTAR

Este foarte important să fii îmbrăcat decent la interviu. Ideal ar fi să porți o pereche de pantaloni negri și o camașă, chiar și în cazul unui online. Însă, pe lângă aspectul vestimentar, să știi că angajatorii sunt forte atenți și la manichiură, coafură etc. Ca Asistent Medical sau ca Infirmier este foarte importantă imaginea ta în fața pacientului.

8. CUVINTE CHEIE PENTRU INTERVIU

Încearcă să incluzi în discursul tău și în răspunsurile tale cuvintele: compasiune, competențe, abilități de comunicare, curaj, angjament, grijă pentru cei din jur, pasiune și loialitate, încredere și atitudine proactivă, abilități de lucru în echipă, valeități de lider. Înțelesul acestor cuvinte se pierde tocmai pentru că sunt folosite atât de des și ai tendința să treci pur și simplu peste ele. Totuși, ele reprezintă un limbaj secret pe care puțini candidați îl înțeleg. Cei care dau înțeles acestor cuvinte sunt și cei care obțin, de obicei, ofertele de joburi.

HELPING YOU
TO ACHIEVE YOUR BEST

 

Pregătirea pentru interviul final este esențială pentru angajare, de aceea VPL Healthcare a pregătit acest material util cu informații de interes, care te vor ajuta să ajungi mai aproape de succes!

SFATURI ȘI INFORMAȚII

UTILE

Înainte de interviu trebuie să ai în vedere câteva aspecte:

  • menține contactul vizual cu angajatorii din fața ta

  • dă mâna ferm și urează-le ”Bun venit” în țara ta dacă este cazul prezintă-te și mulțumește pentru oprtunitate

  • fii entuziast și relaxat

  • dacă nu înțelegi ce se vorbește, poți spune politicos să se repete ideea

  • oferă răspunsuri complete, nu doar cu ”da” și ”nu”

  • nu îți cere scuze pentru nivelul tău de limbă engleză

Pentru a participa la interviuri alături de VPL Healthcare te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail: office@vplhealthcare.com sau ne poți contacta direct la numărul de telefon: 0040 (0) 371.426.422

bottom of page